A Szigorúan Magánvélemény Blog

KVilág - Kibaszott Világ

KVilág - Kibaszott Világ

Nem igaz, amit Orbán mond a menekülteket váró baloldali városokról

2016. szeptember 13. - kvilag

"Nem igaz, amit Orbán mond a menekülteket váró baloldali városokról" címmel jelentetett meg cikket az index ma, ami indulatokat szült bennem, mert mire végig olvastam rájöttem, hogy nem az hazudik akiről mondják, hanem aki mondja.

Mert a helyes cím "Mégis csak Igaz, amit Orbán mond a menekülteket váró baloldali városokról?" lett volna.

A cikkben azt állítják, hogy hazudik a Fidesz - ami azért persze mekkora meglepetés lenne már ha így is lenne - és lemaradt Botka nyilatkozatáról. És itt behivatkozzák a korábbi cikküket, amiben Botka nyilatkozatának részletét közlik.

Botka László azt mondta az Indexnek, hogy Martin Schulz utoljára tavaly áprilisban, még a menekülthullám tetőzése előtt járt Szegeden. Szerinte azért juthatott eszébe a város, mert "nemzetközi híre volt, hogy konfliktus nélkül vonultak itt át a menekültek, és a szegediek önként hozták az enni- és innivalót az embereknek".

Botka Németh Szilárd kérdéseire úgy reagált:
a fideszes őrület új szintre emelkedett,
mert azt akarják bemagyarázni, hogy egy városi polgármester meg tud egyezni az EP elnökével migránsok betelepítéséről. Ez már annyira szürreális, hogy már szavaim sincsenek ellene" - mondta Szeged polgármestere.
Felháborító, hogy a brüsszeli támadás utáni gyászt és megrendülést a helyi Fidesz-Jobbik a városvezetés elleni hazug, alaptalan támadásra használja fel.

Ezt elolvasva borult el az agyam. Mert ebben Botka egy szóval sem cáfolja, hogy befogadna menekülteket/ migránsokat. Csak annyit mond, hogy

a fideszes őrület új szintre emelkedett, mert azt akarják bemagyarázni, hogy egy városi polgármester meg tud egyezni az EP elnökével migránsok betelepítéséről

Tehát csak annyit mond, hogy az elképzelhetetlen, hogy a polgármester meg tudna állapodni az EP elnökével a migránsok betelepítéséről és ez akkor marhaság a Fidesztől, hogy szavak sincsenek rá. Tehát szigorúan véve csak a megállapodás lehetőségét találta elképzelhetetlennek de azt se cáfolta. Tehát ha meg tudnának állapodni ők ketten, akkor befogadnák a menekülteket/migránsokat? Konkrét cáfolat, de még cáfolatként értékelhető nyilatkozatot én itt nem találtam. A nyílt cáfolat furcsa is lenne hiszen Martin Schulz pedig azt mondta Szegedről

Schulz ezt amiatt mondta, mert a jobboldal vezette Magyarország "abszurd és aljas" népszavazást kezdeményezett 1290 menekült befogadásáról. Szeged viszont egy baloldali vezetésű város, ahol Schulz szerint tárt karokkal várják a menekülteket.

Tehát Schulz nem találta ezt elképzelhetetlennek.


Na akkor most vegyünk egy máj levegőt és Bayer Zsolt után szabadon kérdezzük meg.

Most akkor ki hazudik mama a jó kurva anyátokat?

 

Az igazságosság kedvéért tegyük hozzá, hogy az ominózus Fidesz mondat után mind az MSZP mind Karácsony Gergely végre egyértelmű nyilatkozatot adott ki, ahol elmondták, hogy nem akarnak migránsokat betelepíteni a saját területükre.

És még egy dolog gondolatébresztőnek. Shulz az egyetlen - bár szerintem ő sem hisz benne - aki menekültekről beszél. Mindenki más migránsokról. Hogy van ez?

A bejegyzés trackback címe:

https://kvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6611701571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása